Skills2Score organiseert dit jaar maar liefst 3 zomer3daagses.

apr 9, 2020

Momenteel liggen alle sportactiviteiten vanwege het coronavirus in Nederland stil. Op 28 april a.s. wordt er vanuit de overheid en het RIVM een nieuwe update gegeven t.a.v. de geldende maatregelen.

Achter de schermen is Skills2Score al bezig om vooruit te kijken naar komende zomer.
Skills2Score gaat er vanuit dat het weer mogelijk is om tijdens aankomende zomervakantie  activiteiten te organiseren.

Vanuit dit perspectief delen wij dan ook mee dat wij tijdens de komende zomervakantie weer enkele 3daagses organiseren. Dit jaar worden er 3 voetbal3daagses georganiseerd, namelijk op.

  • 9-10-11 juli 2020 (week 1 zomervakantie).
  • 16-17-18 juli 2020 (week 2 zomervakantie).
  • 11-12-13 augustus 2020 (week 6 zomervakantie).

Beleef met deze 3daagse veel plezier en geniet met je vrienden en vriendinnen 3 dagen lang, onder professionele begeleiding, van jouw favoriete sport!

Inschrijven
Inschrijven voor één van de 3daages is mogelijk via het inschrijfformulier op onze website.

Kosten
De kosten voor deelname aan één voetbal3daagse bedragen € 89,95 per persoon.

Betaling
In verband met de huidige situatie omtrent het coronavirus hoeft bij aanmelding de betaling niet te worden voldaan. Omtrent het voldoen van de betaling ontvangen deelnemers t.z.t. meer informatie per mail.

Tenue
Alle deelnemers ontvangen een Skills2Score tenue (3daagse uitvoering). Het tenue bestaat uit een shirt en korte broek. Deelnemers worden geacht het tenue gedurende de 3daagse te dragen.

Locatie
Sportpark de Westerik.
Operalaan 100
7577 JA Oldenzaal

Vragen
Mocht u na het lezen van bovenstaande tekst nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via  info@skills2score, of via de contactgegevens op onze website.

Gerelateerde berichten

De bal gaat weer rollen!

De bal gaat weer rollen!

Yeah! Wij mogen weer voetballen! Dus gaat de bal gaat bij Skills2Score weer rollen! Hoe wij dit gaan doen is als volgt. Wij bieden enkele trainingsochtenden aan in de meivakantie en op twee zondagen. Binnen deze trainingsochtenden staat het aanleren en toepassen...

Coronavirus: Activiteiten stil gelegd.

Coronavirus: Activiteiten stil gelegd.

Voorjaarsmodule 2020:De voorjaarsmodule van Skills2Score is vroegtijdig beëindigd. Dit in verband met het corona-virus en de daarbij afgekondigde adviezen/maatregelen vanuit het RIVM.Alle deelnemers en ouders/verzorgers zijn reeds per mail op de hoogte gebracht van...

Website Skills2Score in een nieuw jasje.

Website Skills2Score in een nieuw jasje.

Skills2Score heeft in samenwerking met #bijBas de website in een nieuw jasje gestoken. Er hebben een aantal aanpassingen aan de website plaatsgevonden om de website te voorzien van de meest accurate informatie en om het plaatsen van content en het onderhoud aan de...

CONTACT

 

Skills2Score Oldenzaal
Tomas Elbersen en Bart Benneker
info@skills2score.nl
06-30067762 / 06-83225612

Postadres
Cato Elderinklaan 36
7576 EB