Sterre Veldhuis

Geboortedatum: 01-11-2002
Aantal deelnames: 3 keer
Ik voetbal bij: Jong FC Twente Vrouwen

Sterre Veldhuis
Vertel eens wat over jezelf?

Hoi ik ben Sterre Veldhuis en ben nu 17 jaar oud. Ik heb mijn hele jeugd gevoetbald bij De Esch en ben er nu nog regelmatig te vinden. Toen ik 11 jaar was mocht ik meetrainen met FC Twente en ik speel nu in de beloften. Ik ben begonnen bij Skills2Score toen ik 9 was. Ik heb 3 modules meegedaan. Tegenwoordig sta ik als trainster op het veld bij Skills2Score en vind dit erg leuk!

Wat is je favoriete club?

Bij de mannen is mijn favoriete club FC Barcelona. Bij de vrouwen heb ik twee favoriete clubs dit zijn FC Barcelona en Olympique Lyon.

Op welke positie voetbal je?

Ik speel op midmid.

Hoe vaak heb je meegedaan met Skills2Score?

– 4-5x aan de module

– 3x zomerkamp

– Nu doe ik de de duo-training

Waarom heb je meegedaan?

Ik heb meegedaan omdat ik graag meer wou trainen. Het was zo leuk en je merkte echt met de week dat je vooruit ging dat ik nog 2 modules langer ben doorgegaan.

Wat vond je het allerleukste van Skills2Score?

Bij Skills2Score deden we eigenlijk altijd al hetgeen wat ik zelf ook  het allerleukst vond. Ik vond en vind nog steeds de technische vormen, 1vs1/2 en natuurlijk de partijtjes het allerleukst. Maar ook de loopladder vond ik altijd heel leuk.

Wat vond je minder leuk?

Het minst leuke aan de training vond ik dat de tijd zo snel voorbij leek te gaan.

Heb je veel geleerd? Zo ja, wat?

Ja ik heb veel geleerd. Vooral in de 1vs1 vormen. Waar ik persoonlijk veel aan heb gehad is de focus op de uitvoering van de actie zelf en daarna je snelheid doorzetten om er daadwerkelijk langs te komen.

Zou je andere mensen aanbevelen voor Skills2Score?

Jazeker 100% !