Quin Semmekrot

Geboortedatum: 23-04-2010
Aantal deelnames: 9 keer
Ik voetbal bij: Quick’20

Quin Semmekrot
Vertel eens wat over jezelf?

Ik ben Quin Semmekrot, 10 jaar oud en woon in Oldenzaal. Ik ben vanaf 4,5 jaar begonnen met voetballen bij Quick’20. Dit seizoen speelde ik in de JO11-1. Verder doe ik aan tennissen en Skills2Explore. Het liefst voetbal ik de hele dag.

Wat is je favoriete club?

Liverpool

Op welke positie voetbal je?

Centraal verdediger

Hoe vaak heb je meegedaan met Skills2Score?

– 4-5x aan de module

– 3x zomerkamp

– Nu doe ik de de duo-training

Waarom heb je meegedaan?

Omdat ik het leuk en leerzaam vind. En omdat ik heel graag voetbal.

Wat vond je het allerleukste van Skills2Score?

Eigenlijk ALLES!

Wat vond je minder leuk?

Helemaal niets, alles is leuk.

Heb je veel geleerd? Zo ja, wat?

Bij de trainingen heb ik leren dansen op de bal, 1 tegen 1 en de L en V beweging leren maken. Die gebruik ik heel veel.

Bij de duo trainingen heb ik al veel van verdedigen geleerd en voel ik me sterker. Wanneer de overlevingsstand en ontsnappingsstand in te zetten. Koppen, wreeftrap nog beter te raken en met beide benen voetballen.

Zou je andere mensen aanbevelen voor Skills2Score?

JA! Want je kan er heel veel leren.