Nout Eertman

Geboortedatum: 24-06-2008
Aantal deelnames: 5 keer
Ik voetbal bij: FC Twente

Nout Eertman
Vertel eens wat over jezelf?

Ik ben Nout ik ben 11jaar oud.ik ben begonnen met voetbal bij De Lutte toen ik 5 jaar was. Toen ik zes was deed ik met mijn neef Lev mee aan de voetbalschool.ik heb tot mijn negende mee gedaan en toen ben ik naar Pfa gegaan. Toen mocht ik ook 1 keer per week mee met Twente. Ik mag zit nu bij Twente 013

Wat is je favoriete club?

FC Twente

Op welke positie voetbal je?

Op zes of links achter

Hoe vaak heb je meegedaan met Skills2Score?

3 jaar

Waarom heb je meegedaan?

Omdat ik voetbal leuk vind en beter wou worden

Wat vond je het allerleukste van Skills2Score?

De goede trainingen

Wat vond je minder leuk?

Ik vond alles leuk

Heb je veel geleerd? Zo ja, wat?

Ja heel veel dribbelen en coördinatie

Zou je andere mensen aanbevelen voor Skills2Score?

Ja, je leert veel en dan wordt je beter