Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Voetbalochtenden
     februari 23, 2022 - maart 26, 2022
     9:45 am - 12:00 pm

Voetbalochtenden voorjaarsvakantie 2022.
Op 19 februari gaat de voorjaarsvakantie 2022 voor de regio Noord weer van start. Om kinderen ook in deze periode weer te voorzien in leuke en extra impulsen hebben wij besloten om gedurende deze schoolvakantie weer enkele voetbalochtenden te organiseren. Daarnaast streven wij ernaar om kinderen gedurende deze ochtend uit te dagen op allerlei gebieden die van toepassing zijn binnen het voetballen.

Wij durven onderhand wel te stellen dat onze voetbalochtenden een ideale invulling zijn voor een vakantieperiode. Samen met je vriendjes, vriendinnetjes of teamgenoten bewegen en voetballen, wat is er nou mooier dan dat! De voetbalochtenden zijn ook ideaal voor al die thuiswerkende ouders/verzorgers, even een aantal uren zonder gestoord te worden aan het werk. Wie wil dat nou niet!

Wees op tijd met inschrijven, er is jaarlijks veel interesse voor onze vakantieactiviteiten. Daarbij is er een beperkt aantal deelnameplekken waarbij Skills2Score een vol = vol principe hanteert. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. 

Kosten: De kosten voor deelname bedragen €15,00 per persoon, per voetbalochtend.De betaling dient op de dag van de activiteit, bij aanvang contant voldaan te worden!
Locatie: De voetbalochtenden vinden plaats op het sportcomplex van ZVV De Esch in Oldenzaal (Operalaan 100, 7577 JA Oldenzaal).
Tijdstip: Elke voetbalochtend start om 10.00 uur en duurt tot de klok van 12.00 uur.

 

locatie  

Adres
Operalaan 100, Oldenzaal, Overijssel, 7577JA, Netherlands

Beschrijving:

ZVV De Esch is gevestigd op sportpark de Westerik aan de Operalaan in de wijk ‘de Essen’.
Adres: Operalaan 100, 7577 JA Oldenzaal.

Wanneer er vragen/opmerkingen zijn kan er contact opgenomen worden met Skills2Score. Dit is mogelijk per mail via info@skills2score.n of telefonisch via 06-30067762.