De bal gaat weer rollen!

apr 30, 2020

Yeah! Wij mogen weer voetballen!

Dus gaat de bal gaat bij Skills2Score weer rollen! Hoe wij dit gaan doen is als volgt.

Wij bieden enkele trainingsochtenden aan in de meivakantie en op twee zondagen. Binnen deze trainingsochtenden staat het aanleren en toepassen van SKILLS centraal. Natuurlijk zal er ook een onderling partijtje gespeeld worden.

Uiteraard hanteert Skills2Score de reglementen / richtlijnen t.a.v. georganiseerde sport vanuit het RIVM, de gemeente Oldenzaal en ZVV de Esch.

Dit wil zeggen dat kinderen van 5 t/m 12 jaar van harte welkom zijn om deel te nemen aan onze activiteiten. Alle overige reglementen zijn te zien in de afbeelding(en).

𝐀𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭𝐞𝐧 zijn als volgt:
◾️Donderdag 7 mei – (meivakantie) voetbalochtend van 10.00 t/m 12.00 uur
◾️Vrijdag 8 mei – (meivakantie) voetbalochtend van 10.00 t/m 12.00 uur
◾️Zondag 17 mei – Skills training van 09.30 t/m 10.45 uur
◾️Zondag 24 mei – Skills training van 09.30 t/m 10.45 uur

𝑨𝒂𝒏𝒎𝒆𝒍𝒅𝒆𝒏
Alle bovengenoemde activiteiten zijn losstaande activiteiten, dat wil dus zeggen dat je aan één of meerdere activiteiten kan deelnemen.  Aanmelden is uitsluitend mogelijk via onze vernieuwde website, de aanmelding is pas officieel als de registratie is voltooid. Meld je aan via www.skills2score.nl.
Er is maximaal plek voor 48 deelnemers.

𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤𝐚𝐜𝐭𝐢𝐞
Gezien het feit dat wij zeer content zijn dat de bal mag/gaat rollen, verloten wij 2x over 2 deelname tickets weg. Wat moet je hiervoor doen? Laat ons weten aan welke activiteit jij wilt deelnemen, en natuurlijk met wie (tag).

𝐕𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧
Voor eventuele vragen kan er t.a.t. contact opgenomen worden met info@skills2score.nl

Gerelateerde berichten

Skills2Score organiseert dit jaar maar liefst 3 zomer3daagses.

Skills2Score organiseert dit jaar maar liefst 3 zomer3daagses.

Momenteel liggen alle sportactiviteiten vanwege het coronavirus in Nederland stil. Op 28 april a.s. wordt er vanuit de overheid en het RIVM een nieuwe update gegeven t.a.v. de geldende maatregelen.Achter de schermen is Skills2Score al bezig om vooruit te kijken naar...

Coronavirus: Activiteiten stil gelegd.

Coronavirus: Activiteiten stil gelegd.

Voorjaarsmodule 2020:De voorjaarsmodule van Skills2Score is vroegtijdig beëindigd. Dit in verband met het corona-virus en de daarbij afgekondigde adviezen/maatregelen vanuit het RIVM.Alle deelnemers en ouders/verzorgers zijn reeds per mail op de hoogte gebracht van...

Website Skills2Score in een nieuw jasje.

Website Skills2Score in een nieuw jasje.

Skills2Score heeft in samenwerking met #bijBas de website in een nieuw jasje gestoken. Er hebben een aantal aanpassingen aan de website plaatsgevonden om de website te voorzien van de meest accurate informatie en om het plaatsen van content en het onderhoud aan de...

CONTACT

 

Skills2Score Oldenzaal
Tomas Elbersen en Bart Benneker
info@skills2score.nl
06-30067762 / 06-83225612

Postadres
Cato Elderinklaan 36
7576 EB